Cuma , 29 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / HABERLER / Plastik Sektöründe SCHUNK’un Sundukları

Plastik Sektöründe SCHUNK’un Sundukları

SCHUNK, ambalaj endüstrisinde, ambalajlama hatlarındaki daha kısa çevrimleri, yeni ürünler ve spesifik çözümleri ile müşteri talep ve beklentilerini karşılar.

Plastik Sektöründe SCHUNK’un Sundukları
Gereksinimler

Yüksek hız ve esneklik plastik sektöründe rekabetçi avantaj sağlar. Aynı zamanda hijyen ve üretim parametrelerinin uygulanabilirliği,  ürün karakteristiği, ambalaj materyali ve dizaynı kadar önemlidir. Plastik sektöründeki otomasyonun  yüksek derecede zorlu olması  SCHUNK’un yıllardır karşılaştığı bir iştir. Yarı-standart konseptlerden tekil geliştirilen konseptlere kadar , SCHUNK bütün ürün gruplarında maliyet ve kar bazlı otomasyon çözümleri sunar. Özellikle ambalaj sektörüne yönelik hassasiyet ve hızlı yükleme  özellikleri ile ürünler ve  anahtar teslim çözümler sunmaktayız.
Amacımız, yalnızca SCHUNK profesyonel ekibi tarafından oluşturulan uygun alternatif çözümleri müşterilerimiz için üretmektir.


Sunulan hizmetler
SCHUNK, ambalaj endüstrisinde, ambalajlama hatlarındaki daha kısa çevrimleri, yeni ürünler ve spesifik çözümleri ile müşteri talep ve beklentilerini karşılar. Karmaşık tutma çözümleri, gripper ve lineer modüller kadar önemli bir role sahiptir. Fonksiyonellikleri, verimlilik ve uygunlukları, sürekli olarak artan maliyet baskısını dengeleyen faktörlerdir.

Sistemdeki maksimum performansın sağlanması için üretim elemanlarının fonksiyonelliklerinin birleştirilmesi oldukça önemlidir.
SCHUNK tüm gerekliliklerin bilincinde olarak, farklı paketleme sistemleri için özel çözümler üretmektedir. SCHUNK,  Gıda ve İçecek, İlaç ve Gıdadışı  sektörlerinin paketleme ihtiyaçlarında kullanılmaktadır.

Yüksek Hız ve Esneklik
Schunk, gıda ve ambalaj sektörlerlerindeki müşterilerine tutma uygulamaları konusunda  tecrübeleri sayesinde kapsamlı çözümler sunabilmektedir.
Endüstri çözümlerimiz  yüksek kalite standartlı üretim elemanları ve modüllerini kapsar.  Projeler, müşterilerin özellikli üretim ihtiyaçlarını belirleyerek  son teknoloji ile planlanmış, müşteriye özel tasarımlar ile oluşturulur. 

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR