Perşembe , 28 Mart 2024
HABERLER
ANASAYFA / Otomasyon Sistemleri / NJ 5 Makine Otomasyon Kontrolörleri

NJ 5 Makine Otomasyon Kontrolörleri

Omron

NJ 5 Makine Otomasyon Kontrolörleri
Yeni otomasyon platformunun kalbi, Sysmac NJ5 makine otomasyon kontrolörüdür. Zorlu ortamlardaki performansı kanıtlanmış güçlü Intel® Atom™ işlemcisine sahip olan tamamen yeniden tasarlanmış donanım sistemi, ASIC tabanlı katı bir mimariden yazılım merkezli uyarlanabilir ve ölçeklenebilir bir tasarıma geçiş yapmıştır. Pazar lideri olan bu ultra kompakt teknoloji, Omron PLC'lerden beklediğiniz ticari güvenilirlik ve dayanıklılıktan ödün vermeksizin en üst düzey esnekliği sağlar.

Kendini Kanıtlamış Teknoloji

Yılların deneyimiyle geliştirilen NJ serisi, önceki PLC'lerin stabilite ve performansını en yeni teknolojiyle birleştirmektedir. Önceki kontrolörlere ilişkin bilgiler ve başarılar temelinde oluşturulan NJ serisi, görev programlama, hata işleme, senkronize kontrol ve çoklu görev gibi yenilikler sayesinde ilerleme sağlamıştır. NJ serisi sistemi, bir PLC'den beklediğiniz donanım güvenilirliğini ve bir makine otomasyon kontrolörünün esnekliği ve gücünü sunmaktadır.


Hassas ve Doğru

Omron kontrol temelinin her yönünü geliştirdiği için, çalışma süresi, üçüncü taraf kodundan kaynaklanan herhangi bir kararsızlık olmaksızın öngörülebilir ve güvenilirdir. Bu avantaj sayesinde NJ serisinin fonksiyonları, gerçek hayattaki çalışma için hassas ve doğru bir şekilde öngörülebilir. Konum verilerinin yanı sıra hız, hızlanma ve ani hareket verilerini sağlayan CAM profil simülasyonları gibi özellikler, makinenin gerçek hareketinin nasıl gerçekleşeceğine ilişkin ayrıntılı bir tahmin verir. Yalnızca Omron, uygulamanızın istediğiniz gibi hareket etmesini sağlayacak kadar kararlı ve etkili bir kontrolör sunabilir.

Temel Özellikler                            
  • Lojik simülasyon
  • Hareket simülasyonu
  • Kararlı çalışma ve güvenilirlik
  • Hızlı ve öngörülebilir başlangıç süresi

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR